The path of the heart

7-daagse journey - Wandelen met paarden in de Zuid-Portugese natuur

Ben jij een vrouw die graag vanuit haar authentieke kracht onderneemt en bijvoorbeeld een eigen business heeft of er een wil opstarten? En zou je daar nog meer in willen groeien of vind je het nog lastig om je eigen flow te vinden? Zou je jezelf een boost willen geven door dieper te verbinden met jezelf en gelijkgestemden met de hulp van paarden? 

Dan is deze HorseWalk + 2 maanden coaching ideaal voor jou! Je komt dichterbij jezelf door een week in contact en omringt te zijn met de paarden. De coaching in de opvolgende twee maanden zorgt ervoor dat jij jouw inzichten integreert in jouw leven. Zodat jij nog meer vanuit je hart kunt verbinden en creëren. 

Stel je eens voor dat...

 • Je een nog diepere verbinding met jezelf en anderen kunt voelen.
 • Je dichterbij jouw eigen gevoel en jouw flow kunt komen. Zodat jouw creativiteit extra lekker kan stromen.
 • Je jouw intuïtie meer en meer durft te vertrouwen om beslissingen te maken.
 • Je op een liefdevollere manier kunt communiceren.
 • Je tot in je kern weet hoe zelfliefde voelt en je daar altijd naar kunt teruggrijpen.
 • Je leiding kunt geven vanuit de kracht van je hart, waarbij mannelijke en vrouwelijke energie in balans zijn.
 • Je jezelf ziet door de liefdevolle ogen van jouw geliefden. Zij zien al lang wat jouw potentieel is, ook al zie je het zelf nog niet.
 • Je in een verbinding naar een ander je helemaal jezelf durft te zijn.
 • Je veel meer vertrouwen hebt in jezelf en in hoe jij geleid wordt door je gevoel.
 • Je dit alles toe kunt passen in je dagelijks leven en je business/werk, zodat je nog meer impact maakt met de reden dat je hier op aarde bent.
Nutrition Coach

The walk has brought me so many wonderful gifts in the form of insights and realisations into my ways of being, doing and thinking; connecting so many dots, reminding me of who I really am; that I am enough exactly as I am; helping me become more assertive and set better boundaries; and making instant changes of stopping smoking as soon as I finished the retreat, which is still in place a month later as I write this. The walk has brought me so many wonderful gifts in the form of insights and realisations into my ways of being, doing and thinking; connecting so many dots, reminding me of who I really am; that I am enough exactly as I am; helping me become more assertive and set better boundaries; and making instant changes of stopping smoking as soon as I finished the retreat, which is still in place a month later as I write this.

Waarom wandelen met paarden + 2 maanden coaching?

Leren leiden vanuit het hart

Veel mensen denken bij leiding geven vooral aan mannelijke energie. Zoals bij het meeste het geval is, gaat het juist om de balans met het vrouwelijke. Bij het wandelen met paarden zul je dat evenwicht in jezelf vinden. Zodat je leiding kunt geven met je hart en de balans vindt tussen zijn en doen. 

Liefdevolle spiegels

Zodra je het veld binnen stapt ben je onderdeel van de kudde. Om te zorgen voor veiligheid zijn paarden van nature gewend om zich af te stemmen op de rest, waaronder jij. Daardoor zijn ze spiegels en maken onbewust gedrag zichtbaar. Natuurlijk altijd op een hele liefdevolle manier.

Integratie

Heb je ook weleens dat je allerlei inzichten hebt gekregen maar daar vervolgens niks mee deed? Om alle inzichten te integreren in je leven ontvang je nog twee maanden online groepscoaching na het retreat. Samen met de andere deelnemers supporten we je bij het bereiken van je doelen.

Ben jij er klaar voor?!

Om in een diepere verbinding met jezelf te stappen én next level te gaan in je business?

Maak kennis met Charlotte & Sabine.

Coaches, vriendinnen en paarden lovers

Charlotte heeft al veel van de wereld gezien, maar ze voelt zich het meest thuis tussen de paarden en in de natuur. Twee jaar geleden is ze in Portugal terecht gekomen en kwam haar droom tot leven: werken met paarden! Haar missie: om iedereen te laten ervaren wat zelfliefde is. Het is een spirituele term die veel gebruikt wordt, maar hoe voelt dat nou echt? Voor Charlotte is dit het moment dat je in alle ontspanning bij de paarden bent. Dan ontstaat er een enorm gevoel van liefde en acceptatie. En als je dit eenmaal gevoeld hebt, dan kun je je daar altijd aan vasthouden. 

Sabine heeft sinds haar achtste al een hele bijzondere band met paarden. Twaalf jaar lang heeft ze haar eigen paard gehad en ze weet dus als geen ander hoe het is om met deze magische dieren te werken. Ze hebben haar geleerd hoe ze dichtbij haar gevoel kan blijven, haar grenzen kan aangeven en de leiding kan nemen vanuit haar hart. Maar toch was ze lange tijd nog onzeker over haar vrouwelijkheid. De creatieveling in haar werd weggestopt en daarmee ook haar vrouwelijke energie. Onbewust drukte ze dat deel van zichzelf weg, terwijl daar juist zoveel kracht in zit. Tot het verlangen om haar passie (fotografie) met de wereld te delen groter werd dan de angst. Dus ze ging ervoor! En vanaf dat moment viel alles op zijn plek: als jij jouw vrouwelijkheid omarmt, gaat het stromen. Je durft jezelf te zijn en dat volledig te omarmen. In haar coaching en fotografie is dat ook precies wat ze jou wil laten zien: dat jij ziet wie je diep van binnen al bent, en dat jij dat op je eigen authentieke manier naar buiten durft te brengen. Door jouw vrouwelijkheid te claimen, gaat je creativiteit ook stromen. Je voelt je in contact met je lichaam en met wie je werkelijk bent. Je hoeft niet meer na te denken over hoe je je zou moeten gedragen, want je bent volledig jezelf. Met alle schoonheid die je in je hebt, van binnen en van buiten!

Dit is voor vrouwen die:

 • bewust zijn van hun potenties en de kracht die ze in zich hebben maar hier nog niet volledig naar durven leven.
 • de balans willen vinden tussen hoofd en hart in alle aspecten van hun leven om zo nog meer te kunnen genieten van de vrijheid die zij hebben als ondernemer.
 • dieper willen voelen op welke manier zij hun eigen authentieke kracht in kunnen zetten ten behoeven van zichzelf en anderen.

Wat houdt een horsewalk in?

Misschien denk je wandelen met paarden? Had ik daar niet iets over gelezen? Ja dat klopt. Charlotte, haar partner Sakshin en hun 5 paarden van State of Being Sanctuary stonden afgelopen juni in het tijdschrift ‘Happinez’ met deze wandelingen.

We wandelen door de natuur naar 2 verschillende plekken en overnachten daar in tentjes. s’Avonds delen we onze ervaringen van de dag rond het kampvuur om vervolgens van de sterrenhemel te genieten. Het is een off-grid beleving, waarbij je je helemaal kan onderdompelen in moeder natuur en nog dichter bij jezelf kan komen door de rust en eenvoud en de fysieke, mentale en emotionele uitdaging die je aangaat met de paarden, de groep en de elementen van de natuur. We wandelen 3x rond de 15-20 km en op de dagen daartussen maken we kortere wandeligen of zijn we bij de paarden in stilte.

Wat we in november aanbieden is een special edition waarbij Charlotte en Sabine hun krachten bundelen om niet alleen een heerlijke week met jullie door te brengen maar waar we er ook 2 maanden online groepscoaching aan toe voegen om zo je ervaringen nog meer te kunnen integreren in je dagelijkse leven en je business. Daarnaast ligt de focus vooral op zelfliefde, je hart en intuïtie durven volgen, en je authentieke zelf kunnen zijn in je eigen business en dagelijkse leven.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Vertrouwen in jezelf - op lichamelijk, mentaal en emotioneel gebied
 • Controle durven nemen of juist loslaten
 • Duidelijk & liefdevol communiceren
 • Onbewuste patronen ontdekken en doorbreken
 • Balans creëren tussen mannelijke en vrouwelijke energie - de balans tussen doen en zijn
 • Leiden vanuit je hart

Ben je er klaar voor?

Wil je met ons dit avontuur aan en ga je next level met je business?

Zo hebben anderen onze coaching ervaren:

Eva

Eva, 27 jaar en een 'newbie' als het komt tot paarden en het spirituele pad. Om bovenstaande redenen heb ik wel even getwijfeld over het maken van de paardenwandeling. Maar diezelfde redenen hebben mij uiteindelijk ook over de streep getrokken; "wat nou als mijn ervaring met de paarden ook zo fijn en magisch gaat zijn zoals gezegd wordt?" Daarnaast sloot de wandeling goed aan bij mijn zoektocht naar rust in mezelf. Ik weet nu dat ik weldegelijk kan genieten van de kleine dingen om me heen en dat ik in het Nu kan zijn wanneer ik rust ervaar, waar zeker sprake van was in Portugal. Ik zou deze wandeling aan iedereen aanraden die fysiek in staat is om lange stukken te wandelen en die open staat of wíl staan voor de natuurlijke spiegel die de paarden je voorhouden.
Ik vond het van tevoren best een beetje spannend maar ben super trots op mezelf dat ik deze stap toch genomen heb. Daarnaast ben je niet alleen; Charlotte en Sabine zijn er om je te begeleiden. Zowel praktisch als emotioneel. Ik heb hun aanwezigheid en onze gesprekken als heel fijn ervaren. Dankbaar voor deze ervaring en de fantastische paarden!

Bart

Accountant

Lieve Charlotte en Sabine, Ontzettend bedankt voor de prachtige 5 dagen die we samen hebben gehad. Alle inzichten en gevoelens die zijn boven komen drijven, deze periode zou ik niet hebben willen missen. Ondanks dat ik paarden vooraf nogal indrukwekkend en zelfs eng vond, ben ik blij dat het enthousiasme van Sabine over de wandelingen mij hebben overgehaald deel te nemen. Het vooruitzicht dat de paarden een spiegel zijn van het gedrag en gevoel dat je zelf ervaart, hebben daarbij de doorslag gegeven. Tijdens de 5 dagen die we samen hebben doorgebracht is deze spiegel behoorlijk aanwezig geweest. Dat in combinatie met de vragen en begeleiding van jullie kant hebben tot zo veel inzichten geleid! Voordat ik naar Portugal kwam voor de wandeling ben ik begonnen met het geven van trainingen op mijn werk aan mensen met veel meer ervaring dan ik. Daarbij was ik tijdens het geven van de training erg nerveus. Ook had ik het gevoel, dat het niet altijd mijn plaats was om de training te geven. Het leiden en sturen van de paarden, met het vertrouwen wat ik uiteindelijk gegeven voelde worden, heeft mij doen inzien dat wanneer ik weet hoe zaken in elkaar zitten, het niet uitmaakt aan wie ik leiding geef. De expertise die ik breng zou genoeg moeten zijn om te luisteren wat ik te brengen heb. Na mijn terugkeer heb ik weer trainingen gegeven en ervaarde ik geen nervositeit meer! Dit is één van de inzichten die ik heb gekregen, wat me zoveel rust heeft gebracht. Bedankt voor alles en veel geluk met de komende wandelingen. Dat jullie nog maar veel inzichten aan anderen mogen geven!

Lieve Charlotte en Sabine, Ontzettend bedankt voor de prachtige dagen die we samen hebben gehad. Alle inzichten en gevoelens die zijn boven komen drijven, deze periode zou ik niet hebben willen missen. Ondanks dat ik paarden vooraf nogal indrukwekkend en zelfs eng vond, ben ik blij dat het enthousiasme van Sabine over de wandelingen mij hebben overgehaald deel te nemen. Het vooruitzicht dat de paarden een spiegel zijn van het gedrag en gevoel dat je zelf ervaart, hebben daarbij de doorslag gegeven. Tijdens de dagen die we samen hebben doorgebracht is deze spiegel behoorlijk aanwezig geweest. Dat in combinatie met de vragen en begeleiding van jullie kant hebben tot zo veel inzichten geleid! Voordat ik naar Portugal kwam voor de wandeling ben ik begonnen met het geven van trainingen op mijn werk aan mensen met veel meer ervaring dan ik. Daarbij was ik tijdens het geven van de training erg nerveus. Ook had ik het gevoel, dat het niet altijd mijn plaats was om de training te geven. Het leiden en sturen van de paarden, met het vertrouwen wat ik uiteindelijk gegeven voelde worden, heeft mij doen inzien dat wanneer ik weet hoe zaken in elkaar zitten, het niet uitmaakt aan wie ik leiding geef. De expertise die ik breng zou genoeg moeten zijn om te luisteren wat ik te brengen heb. Na mijn terugkeer heb ik weer trainingen gegeven en ervaarde ik geen nervositeit meer! Dit is één van de inzichten die ik heb gekregen, wat me zoveel rust heeft gebracht. Bedankt voor alles en veel geluk met de komende wandelingen. Dat jullie nog maar veel inzichten aan anderen mogen geven!

Bart

Six

Can you briefly tell us who you are and why you chose the horse walk? My name is Six, I'm a Therapeutic Counsellor and Energy Healer. I live off grid with my boyfriend in our vans in Portugal. We're looking for some land to set up a healing and wellness centre. We've both been on a healing journey since we stepped away from society in 2019, and the horse walk came at a time when I was ready to step out on my own and explore a different healing modality just for myself. I wanted to connect more deeply with myself and with the horses. I'd heard great feedback from a friend about the walk and I was keen to enjoy the profound experience she had described, and it certainly met my expectations! • Did you have any doubts before doing the retreat and why? I was concerned about the amount of walking as I'd never walked more than 5kms, and certainly not with a horse, but I found the distance travelled each day was more than manageable even for a novice walker like me. I did get blisters 1 day, but this was because of my boots, not the distance walked, so I recommend well fitting footwear. I'd also had the least experience with horses out of the group, which was a bit of a concern too as I didn't feel as confident with the horses as the others were, but I soon found my feet with guidance from Charlotte and Sabine, which built my confidence in a short space of time.  • What made you invest in the walk (and therefore in your own process)? I've always been keen on personal development, and have spent the last 3 years living my purpose of becoming the best and truest version of myself by focusing fully on my personal growth and healing. The walk was an investment for me on multiple levels, not just the mental, emotional, spiritual and physical benefits, but also because I plan to write a book about my healing experiences and the different modalities I have explored, and this wasn't something I'd expected to try, so was a great addition to my inner and outer process.  • What has the walk brought you? The walk has brought me so many wonderful gifts in the form of insights and realisations into my ways of being, doing and thinking; connecting so many dots, reminding me of who I really am; that I am enough exactly as I am; helping me become more assertive and set better boundaries; and making instant changes of stopping smoking as soon as I finished the retreat, which is still in place a month later as I write this. The questions and coaching style embodied by Charlotte brought a wide range of themes up for discussion within the group, such as power, control, responsibility, connection; using the reflections of the horses as metaphors for relationships, work situations and other life experiences that you can relate to your interactions with the horses, so we covered a lot of ground over the 5 days both physically and emotionally! It was also beautiful to learn from other people's reflections and realisations as we are all connected and have many shared experiences on our individual journeys. I am grateful for the energy within our constellation and for the safe container Charlotte and Sabine created for us all to be open, raw and vulnerable with each other and the horses. • What kind of people would you recommend the walk to? I would recommend the walk to anyone who is open to exploring themselves on a deeper level and who is ready to try a different approach to healing, outside of the therapy room, and with beautiful spiritual beings to help you expand and grow in so many ways. I feel lighter, brighter and more focused on my goals, so I recommend the walk for anyone who wants to shifts gears and is looking for a catalyst to set them on their true path.  • What would you say to someone who wants to invest in the walk, but still finds it exciting? (By exciting do you mean they feel nervous or apprehensive? Exciting to me is a good thing, something to look forward to, etc...) I would say feel the fear and do it anyway and you won't regret it! I would also say to listen to what your heart and soul say and not what your head says, they know the way far better than our mind does.  Can you share something briefly about Charlotte and Sabine?  Working with Charlotte and Sabine, and the horses was a magical experience for me. They are both strong, confident women, so it was empowering being in their company and learning from them both in terms of how to work with and care for the horses, but also with the self reflection and inner work we did. They are both very supportive and empathic, and they make a great team!

Lianne

Mijn naam is Lianne. In de Happinez zag ik de mogelijkheid om met paarden te wandelen in Portugal. Ik ben altijd al gek geweest van paarden en de kans om een hele week met de op te trekken en ook nog het mooie Portugal op een andere manier te kunnen zien sprak me erg aan. Mijn doel was vooral om te genieten, rust te ervaren, even weg van de gewone wereld. En vooral om te zijn met de paarden. Om een te worden met de kudde en de liefde te ervaren van deze prachtige beesten.  Ik vond het spannend om alleen te reizen. Maar ik was ook wel heel benieuwd hoe de mensen zouden zijn die ook met jou de reis gaan maken. De enige twijfel die ik had was; kan ik wel zo’n stuk lopen door de binnenlanden elke dag? Zou het zwaar zijn? Waar moet ik me op voorbereiden. Maar al snel besloot ik dat dit echt was wat ik een keer mee wilde maken en heb alles in gang gezet om dit avontuur aan te gaan.  Door wat ik heb meegemaakt in mijn leven en heb geleerd om beter te luisteren naar mijn intuitie voelde ik dat dit iets was wat ik gewoon heel graag wilde doen. Dat ik dit mezelf mocht gunnen, om even een week alleen met mezelf bezig te zijn. Met wie ik ben, met wat ik wil in het leven en het genieten van de paarden en de natuur.  Het lopen met de paarden heeft me heel veel gebracht. Vertrouwen op mezelf, dat ik dit avontuur alleen ben aan gegaan. En dat ik dat kan. Nieuwe vriendschappen, nog meer kennis over paarden, over spiritualiteit, over Portugal, over de band tussen mens en paard, meer kennis over de natuur en over liefde.   Ik zou deze reis willen aanbevelen aan mensen die willen genieten van paarden, maar er ook meer over willen leren. Die meer over zichzelf willen leren.  Die willen genieten van het zijn in de natuur, die zichzelf even een escape willen gunnen, die willen leren van anderen, die op een andere manier naar zichzelf willen leren kijken. Dus als je nog twijfelt: gewoon doen! Soms is het even spannend, want paarden zijn sterk. Maar je leert hier goed mee om gaan. Soms is het even afzien, want je moet vroeg op en ver wandelen. Je krijgt blaren op je voeten of het is heel warm. Maar uiteindelijk heb je dat er allemaal voor over. Je leert er ontzettend veel van en je krijgt er een onvergetelijk avontuur voor terug. Sabine en Charlotte zijn kanjers en die slepen je overal doorheen. De rust van Sabine en het enthousiasme van Charlotte zorgt voor een mooie balans in veel situaties. Allebei ontzettend veel ervaring met paarden en Charlotte laat je nadenken over dingen waar jezelf nog niet aan had gedacht. Daardoor leer je opnieuw naar jezelf kijken. Je komt echt als een rijker mens terug. 

Mijn naam is Lianne. In de Happinez zag ik de mogelijkheid om met paarden te wandelen in Portugal. Ik ben altijd al gek geweest van paarden en de kans om een hele week met de op te trekken en ook nog het mooie Portugal op een andere manier te kunnen zien sprak me erg aan. Mijn doel was vooral om te genieten, rust te ervaren, even weg van de gewone wereld. En vooral om te zijn met de paarden. Om een te worden met de kudde en de liefde te ervaren van deze prachtige beesten.  Ik vond het spannend om alleen te reizen. Maar ik was ook wel heel benieuwd hoe de mensen zouden zijn die ook met jou de reis gaan maken. De enige twijfel die ik had was; kan ik wel zo’n stuk lopen door de binnenlanden elke dag? Zou het zwaar zijn? Waar moet ik me op voorbereiden. Maar al snel besloot ik dat dit echt was wat ik een keer mee wilde maken en heb alles in gang gezet om dit avontuur aan te gaan.  Door wat ik heb meegemaakt in mijn leven en heb geleerd om beter te luisteren naar mijn intuitie voelde ik dat dit iets was wat ik gewoon heel graag wilde doen. Dat ik dit mezelf mocht gunnen, om even een week alleen met mezelf bezig te zijn. Met wie ik ben, met wat ik wil in het leven en het genieten van de paarden en de natuur.  Het lopen met de paarden heeft me heel veel gebracht. Vertrouwen op mezelf, dat ik dit avontuur alleen ben aan gegaan. En dat ik dat kan. Nieuwe vriendschappen, nog meer kennis over paarden, over spiritualiteit, over Portugal, over de band tussen mens en paard, meer kennis over de natuur en over liefde.   Ik zou deze reis willen aanbevelen aan mensen die willen genieten van paarden, maar er ook meer over willen leren. Die meer over zichzelf willen leren.  Die willen genieten van het zijn in de natuur, die zichzelf even een escape willen gunnen, die willen leren van anderen, die op een andere manier naar zichzelf willen leren kijken. Dus als je nog twijfelt: gewoon doen! Soms is het even spannend, want paarden zijn sterk. Maar je leert hier goed mee om gaan. Soms is het even afzien, want je moet vroeg op en ver wandelen. Je krijgt blaren op je voeten of het is heel warm. Maar uiteindelijk heb je dat er allemaal voor over. Je leert er ontzettend veel van en je krijgt er een onvergetelijk avontuur voor terug. Sabine en Charlotte zijn kanjers en die slepen je overal doorheen. De rust van Sabine en het enthousiasme van Charlotte zorgt voor een mooie balans in veel situaties. Allebei ontzettend veel ervaring met paarden en Charlotte laat je nadenken over dingen waar jezelf nog niet aan had gedacht. Daardoor leer je opnieuw naar jezelf kijken. Je komt echt als een rijker mens terug. 

Lianne

Dit kun je verwachten:

 • Holistic Horse Walk van 7 dagen: met de paarden in de magische natuur van Portugal
 • Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen 2 maanden lang werken aan jouw dromen
 • Gedurende twee maanden (elke twee weken)
  een call via Zoom met de rest van de groep
 • Volledig verzorgd: het enige waar jij je op hoeft te focussen is jezelf en de verbinding die je hebt met de paarden en de groep
 • 12 t/m 18 november of 21 t/m 27 november

De investering bedraagt €1695,-.

* Dit is géén retreat waar we in gaan op de technische zaken van het hebben van een eigen bedrijf. Dit retreat + coaching dient er om écht je hart te kunnen volgen en volledig jezelf te kunnen zijn in je eigen bedrijf.

Ga je met ons mee op deze magische reis?

Working with Charlotte and Sabine, and the horses was a magical experience for me. They are both strong, confident women, so it was empowering being in their company and learning from them both in terms of how to work with and care for the horses, but also with the self reflection and inner work we did. They are both very supportive and empathic, and they make a great team!

Working with Charlotte and Sabine, and the horses was a magical experience for me. They are both strong, confident women, so it was empowering being in their company and learning from them both in terms of how to work with and care for the horses, but also with the self reflection and inner work we did. They are both very supportive and empathic, and they make a great team!

Onze eigen ervaringen

Sabine: Toen ik het artikel in de Happinez las van State of Being wist ik het gelijk: ik ga naar Portugal en wandelen met de paarden! Twee weken later was het zo ver en stond ik de paarden te aaien. Nog niet wetende dat dit vijf weken vol transformaties zou gaan worden. Al sinds mijn achtste heb ik een fascinatie voor paarden en vanaf mijn elfde tot vorig jaar heb ik mijn eigen paard gehad. Met de paarden zijn heeft mij zoveel geleerd: leiding nemen, mijn eigen ruimte innemen, doorzettingsvermogen tonen, maar ook in contact zijn met mijn gevoel en met mijn hart. In Portugal ging dit nog een laag dieper en hebben de paarden mij nogmaals geleerd om te leiden van uit mijn hart en mijn eigen kracht te omarmen. Ik heb mogen ontdekken dat mijn passie voor paarden en voor het onderbewustzijn samen kunnen komen. Als je wandelt met paarden krijg je namelijk gegarandeerd een spiegel voorgehouden en worden patronen zichtbaar. En doordat je meerdere dagen op pad bent, heb je geen andere keuze dan die patronen te doorbreken en nieuwe succeservaringen op te doen. Dat is echt goud waard! Want na de wandeling kun je elke keer terug naar dat moment dat je met het paard liep, gevuld met zelfvertrouwen en een hart dat overstroomd van (zelf)liefde. Ik heb al heel veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar niks overtreft werken met de paarden. Ze zijn zó liefdevol en warm, maar tegelijk ook confronterend als het nodig is. En dat is precies wat je nodig hebt, want dan kun je de cirkel doorbreken. Voor mij betekende het een van mijn grootste onzekerheden loslaten en mijn vrouwelijke en creatieve energie volledig te omarmen. Dat heeft mij veranderd als mens en als vrouw, maar ook als coach en fotograaf. En na deze weken en de wandelingen die ik heb mogen begeleiden weet ik één ding zeker: iedereen zou deze wandeling moeten doen! 

 

Charlotte: Altijd heb ik tussen de paarden willen leven. Hun wilde manen zien wapperen in de wind, het zand zien opstuiven tijdens hun galop. Het verlangen om vrij te zijn en toch verbonden met anderen, gegrond in mijn eigen kracht en intuïtie, zat achter de grote aantrekking die paarden op mij hadden. Dit wist ik pas toen ik tussen de paarden stond op dagelijkse basis en dit begon te delen met anderen door middel van het wandelen met paarden. Niet alleen het wandelen maar ook voor het samen zijn met de paarden bracht mij heel erg veel op het gebied van zelf liefde. De manier van verbinden werd op de proef gesteld, hoe wil ik handelen, wie wil ik zijn in relatie tot een ander levend wezen? Het is voor mij een groot compliment wanneer een paard overal kan staan maar er voor kiest om naast mij helemaal tot rust te komen. Niets te hoeven doen, alleen maar te zijn met elkaar in rust en liefde. Voor mij is dit een plek van onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en het paard die ik kan ervaren van top tot teen. Dit diepe voelen tijdens het zijn, heeft mij een voorbeeld gegeven ‘hoe zelfliefde voelt’ en hoe ik mij graag voel wanneer ik een verbinding met iemand aanga, op welk vlak dan ook. 

De zachtheid en de kracht die ik heb ervaren tijdens het zijn met de paarden heeft mij in staat gesteld, mijzelf te accepteren, lief te hebben en moed op te brengen om gehoor te kunnen geven aan mijn diepe verlangens.

Dankzij de grote fysieke invloed die paarden op mensen hebben, en hun extreme fijngevoeligheid kunnen ze ons helpen om ons tot diepere gevoelslagen te brengen. Op deze manier kunnen onderliggende patronen bloot gelegd worden en tegelijkertijd geheeld worden door de enorme bron van zachtheid en liefde dat een paard is van nature.  Wanneer ik niet tussen de paarden ben, dan mis ik ze en dat voel ik in mijn hele lijf. Ik ben ontzettend dankbaar voor het grondende effect wat paarden op mij hebben gehad zodat ik mijn plek hier op aarde fysiek en emotioneel heb kunnen innemen. Dit magische gevoel, deel ik graag met jullie. 

Ben je klaar om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan? En dit te integreren in je business?

Ben je klaar om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan? En dit te integreren in je business?

Veelgestelde vragen

Paarden zijn magisch! Ze zijn de meest liefdevolle en tegelijkertijd confroterende spiegels die je je kunt voorstellen en dat helpt jou om onbewuste patronen en gedragingen zichtbaar te maken. Zodra je de kudde binnen stapt, ben je er onderdeel van. Ze zullen aanvoelen wat er bij jou speelt. Paarden zijn van nature gewend om zich te synchroniseren met de rest van de kudde. Ze spiegelen jou en dat gebruiken wij in de coaching. En doordat je meerdere dagen op pad bent, kun je ook direct iets doen met de spiegels die je krijgt en zien dat wanneer jij verandert, ook je omgeving verandert. Doorbraken gegarandeerd dus!

Dat kan zeker! Als je dat graag zou willen, neem dan even contact met ons op. Dan kun je een aanbetaling doen van 595 euro en de rest in twee termijnen van elk 550 euro voldoen. 

Natuurlijk hopen we dat het gewoon mogelijk is om naar Portugal te reizen. Op dit moment is Portugal geel. Maar zelfs als het reisadvies op oranje of rood staat, is het mogelijk om hier naar toe te komen (met een test – niet persé vaccinatie). Dat heeft Sabine deze zomer namelijk ook gedaan. Als het niet mogelijk is om te vliegen, zullen we het retreat verplaatsen naar maart 2022 (datum in overleg met alle deelnemers). Daarnaast betalen we de termijn betalingen (1100 euro) direct terug als je dat wilt. De aanbetaling blijft dan staan voor een toekomstig retreat. 

Voor je verblijf hoef je niks meer te regelen. Wij zorgen ervoor dat je kunt slapen en dat er meer dan genoeg te eten is. Het enige wat je wel zelf moet doen is vervoer naar Portugal. Je kunt vliegen naar Faro en vanaf daar met een taxi naar het land van de State of Being Sanctuary. Tegen die tijd zullen we ook polsen of mensen tegelijk aankomen, zodat jullie eventueel samen een taxi kunnen delen. 

 

Dat kan zeker! Je kunt ons een berichtje op instagram sturen om een afspraak te maken. Of hier in het contactformulier je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op. 

Voor een uitgebreider verhaal over Sakshin, Charlotte en de paarden kun je op de website kijken van State of Being Sanctuary: www.stateofbeing.nl. Meer informatie over de wandelingen die zij aanbieden en waar deze twee weken een onderdeel van zijn: www.holistic-horsewalk.pt 

Voel je vrij om contact met mij op te nemen door te mailen naar info@sabineoerlemans.nl of een berichtje te sturen op Instagram (@sabine.oerlemans of @stateofbeing.sanctuary).