Hi! Ik ben
Sabine

Ik help impactondernemers om hun verhaal over te brengen met beelden, zodat zij nog meer impact kunnen maken met hun boodschap.

Ik help impactondernemers om hun verhaal over te brengen met beelden, zodat zij nog meer impact kunnen maken met hun boodschap.

Fotograferen. Iets wat ik al jaren doe. Iets wat altijd mijn grootste passie is geweest. Maar ook iets waarvan ik nooit dacht dat het meer zou kunnen zijn dan een hobby. 

Komend uit een familie vol creatievelingen, zou je verwachten dat het voor de hand lag dat ik ook iets creatiefs zou gaan doen. Maar niks is minder waar. Ik groeide op met de overtuiging dat een creatief beroep zou betekenen dat je ongelukkig bent, omdat er nooit genoeg geld zou zijn en het altijd stress zou geven om rond te kunnen komen. Met als gevolg dat je depressief zou worden. Geen leuk vooruitzicht, toch?

Met die overtuiging diep in mijn onderbewuste geprent, heb ik mij volledig gefocust op het pad dat wel voor mij werd uitgestippeld. Van het vwo direct door naar de universiteit, om daar na het behalen van mijn bachelor in Tandheelkunde alsnog in die depressie terecht te komen. Dat waar ik mezelf voor had willen behoeden, gebeurde toch. Ook al liep ik het pad dat van mij werd verwacht.


210623_sabine-bossen_031

Not all storms come to disrupt your life, some come to clear your path.

210623_sabine-bossen_018

Als mij één ding duidelijk is geworden, is dat niemand jou kan vertellen welk pad jij te bewandelen hebt. Jij zit altijd achter het stuur en je mag zelf bepalen of je links of rechts afslaat. Of je wilt remmen of vol het gaspedaal wilt intrappen. Of dat je liever met het vliegtuig of de boot verder wilt. Je mag het allemaal zelf bepalen.

Je hoeft geen genoegen te nemen met een prima baan of een ok leven. Je mag (elke dag) je bed uitspringen met zin in een nieuwe dag, omdat je datgeen doet waar je zo gelukkig van wordt. En ik geloof erin dat de wereld veel mooier wordt als iedereen doet waar zij gelukkig van wordt en haar missie uitdraagt. Dat is mijn missie; dat je volledig je eigen pad bewandelt en vanuit daar je missie leeft, zodat je impact kunt maken en iedereen gaat geloven dat ook zij hun leven kunnen leven op hun voorwaarden. 

Om dat te realiseren, maak ik beelden (foto & video) en spreek ik. Ik help impactondernemers om hun verhaal over te brengen met beelden, zodat zij nog meer impact kunnen maken met hun boodschap. Met mijn talks inspireer ik het publiek om f*ck it te zeggen tegen de maatschappelijke formats en volledig te kiezen voor hun eigen pad. Om zichzelf te zijn in een wereld waarin het niet normaal wordt gevonden als je anders bent dan gemiddeld. Omdat meer van hetzelfde niet voor verandering gaat zorgen. Maar meer authenticiteit de wereld mooier maakt. 

Wat zeggen anderen over mij?

Milou

Energetisch Healer

Waar moet ik beginnen?! Het was zo’n ontzettend leuke en fijne ervaring om met jou te gaan shooten! Ik was zelf best wel nerveus om voor de camera te gaan staan omdat ik zelf niet graag in het middelpunt sta. Maar thanks to you heb ik me geen moment oncomfortabel gevoeld. Met je fijne rustige energie stelde je me gerust. Het is ook fijn om te merken hoeveel plezier je hebt in je werk. We hebben veel gelachen en dat is dubbel en dwars terug te zien op de foto’s. Ik ben super blij met het resultaat en de foto’s stralen precies uit wat ik wilde. Je hebt bij de call, voorafgaand aan de shoot, super goed geluisterd naar wat ik wilde en dit volledig vertaald op beeld. Het was super lastig om een selectie te maken uit al die prachtige foto’s!
 
Lieve Sabine, super thanks voor deze leuke shoot en de prachtige foto’s die precies laten zien wie ik ben, wat ik doe en wat ik wil uitstralen!
 
Liefs, Milou

Roos

Healer

Via via kwam ik terecht bij Sabine. We hadden ene kennismakingsgesprek en het voelde gelijk goed. Sabine is een rustig iemand waarbij ik me gelijk op mijn gemak voelde. MIjn wens was om een fotoshoot te doen in de plaats waar ik geboren ben en die wens kwam uit! Het was een magische dag. Ik had hem niet beter kunnen wensen. Voordat we gingen shooten had Sabine al voorbeelden opgezocht voor de sfeer van de foto’s. Tijdens het fotograferen voelde ik me erg op mijn gemakt. Ik was een beetje zenuwachtig voor de shoot, maar na de eerste foto was de spanning al weg. Sabine is een kundig en fijne persoon om mee te werken. Ze wist precies welke foto’s ze wilden maken en waar. Het verliep heel soepel. Ze geeft je het gevoel dat je het waard ben om te laten zien! Ik zou Sabine aanraden aan vrouwen die hun missie met de wereld willen delen en pure en oprechte foto’s willen.

Wil je beelden die jou helpen meer impact te maken?

Boek dan een gratis (video)gesprek om kennis te maken en een visueel plan voor jouw bedrijf op te stellen